maanantai 6. toukokuuta 2013

Löytöpäivä

Tänään on ollut oikea löytöjen päivä! Käytiin isin ja beekiksen (Olivia) kanssa päivällä puistossa ja samalla käytiin penkomassa aiemmin huomaamaani roskalavaa.
Löydettiin sieltä kolme kivaa räsymattoa. Kaikki siistissä, joskin pesun kaipaavassa, kunnossa! Toinen mahtava löytö oli valurautainen pöydänjalka! Upea, koristeellinen, sellainen mitä näkee kahviloiden terasseilla. Pöytätaso vaan uupuu, mutta tuskin sitä on vaikea hommata. Miettikää miten upea jalka olisi vaikka kirkkaan keltaiseksi maalattuna!

Samalla reissulla kävimme läheisellä pöytäkirppiksellä, sieltä mukaan tarttui harmaa huppari (1€) Olivialle, koossa 86/90, lasten kirja (60cnt), pikku purnukka (50cnt), ja muumi palapeli (40cnt). Löydettiin myös Olivialle 70 sentilla rymykengät hiekkalaatikolla leikkimiseen! Niitä en kuvannut kun pimu ja isi ovat paraikaa niitä testaamassa. 

Päivän kruunasi isin käynti roskiksessa josta löytyi vanhanaikainen syöttötuoli! Hieman huterassa kunnossa, mutta liimalla ja ruuvien kiristämisellä siitä saa paremman kuin hyvän.

 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Ihana old school syöttötuoli! Mulla on lapsena ollut tuollainen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On! Tollasta mä etin kun odotin Oliviaa, mut ei osunut kohtuu hintasta kohdalle :) Parasta on, et toi löyty nut ilmaseks!

      Poista

Search

Pages