lauantai 4. toukokuuta 2013

Long time no see

Pitkästä aikaa istun tässä ja aloitan uutta postausta. Viimeksi nähtiin kun oltiin lähdössä Ruotsiin. Reissu meni mainiosti, etukäteen pelkäämäni lennot vielä paremmin. Menomatkalla Olivia nukkui, tulomatkalla höpötti ja räpläsi edessä olevaa istuinta (istuimessa ei ollut ketään). Pieni sadepilvi yllätti meidät kuitenkin reissussa, nimittäin oksennus tauti. Olivian ensimmäinen sellainen. Tytöllä se onneksi oli vain viiden tunnin mittainen, mulle se iski parin päivän päästä vähän voimakkaanpana. Olin koko päivän sängyssä (ja vessassa). Seuraavaksi uhriksi joutui tätiraukka jolla ei ole ollut oksennustautia 30 vuoteen. Pari päivää reissusta meni siis harakoille, mutta näitä sattuu! 


Kuva1. Yhteiskuva lähtöportilta, vielä ainakin äiskää jännitti! Kuva2. Pimu simahti aika nopeesti koneen noustua ilmaan! Kuva3. Portilla odottelemassa lähtöä! Päästiin ensimmäisenä koneeseen, helpotti kivasti Olivian pois ottamista Manducasta. Kuva4. Pakollinen lentokoneen ikkunasta otettu kuva!


Kuva1. Upeita maisemia automatkalla lentokentältä Åmåttiin! Kuva2. Olivia oli ihanan hyväntuulinen koko automatkan, vaikka se kesti melkein kaksi tuntia. Olin varma, että pimu nukahtaisi autoon, mutta ei! Kuva3. Kuvat on muuten otettu liikkuvasta autosta mun kännykän kameralla, aika hyviä silti! Kuva4. Ihana auringon paiste!

Kuva1. Olivia oli ihan intsinä serkkuni kissoista! Kuva2. Parasta pitsaa mitä olen ikinä syönyt! Kanaa, ananasta, fetaa ja BANAANIA! Kyllä, luit ja näit oikein, banaania. Mä RAKASTA suolasen ja makean yhdistelmää! Kuva3. Pikkuserkut leikkimässä tuliais muumitalolla Kuva4. Olivia nukahti vihdoin mun syliin rankan oksennusaamun jälkeen. Unien jälkeen sain takaisin mun pirteän ja touhukkaan tyttöni!

Kuva1. Pikkuserkukset sylikkäin. Pikku S, neljä vuotta, syöttää Olivialle maitoa pullosta! Kuva2. Söpöläinen ulkoilun jälkeen. Kuva3. Kävin vähän moottorikelkkailemassa! Hehee, sain ajaa pikkasen, matelin ehkä noin viiden kilometrin tuntivauhtia! Kuva4. Kotona!

Tänään en jaksa enepää kirjoitella. Olivia on tulossa yökylästä mummon luota. Oon saanut siivota rauhassa! Yritän nyt skarpata ja edes joka viikko laittaa kuulumisia!

Ihanaa kevättä
xoxox
Memi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Search

Pages