tiistai 15. tammikuuta 2013

Kuulumisia

Oon taas pitänyt vähän taukoa tästä kirjottamisesta, on ollu aika paljon kaikkea! Viimeks taisin kirjottaa viimevuoden puolella, nyt on jo 2013! Aika vaan kuluu.. Oliviakin on jo 6kk, mun iso tyttö ❤ Käytiin eilen neuvolassa ja kaikki oli hyvin. Typy oli kasvanut hienosti, ei ihan ollut mennyt rikki 9kg raja, mutta lähellä oltiin. Suluissa on Olivian 5kk mitat.

Paino 8995g (8210g)
Pituus 69,1cm (67cm) 
Py 43,5cm (42,7cm) 

"Iloinen, tyytyväinen tyttö. Motoriikka ok, kääntyy, pyörii napansa ympäri, varaa jaloille. Istuu tukevasti tuettuna. Yöt hieman rauhattomia -> tarvittaessa unikoulu. Syö hyvin ja monipuolisesti. Kasvut ok."

Meillä on tosiaan yöt muuttunut rauhattomiksi. Oliva herää yöllä itkemään, kun taas enne jos havahtui niin jäi vaan kattelemaan hiljaa itsekseen. O havahtuu montakin kertaa yössä. Tutin laittamin auttaa yleensä, kaksi tai kolme kertaa yössä pitää saada maitoa. Neuolatädin ehdottamaa unikoulua pitää alkaa miettimään ja tutkimaan. Katotaan nyt aletaanko "kouluttamaan" ja millon. Ainakin varmaan pitäis olla Illä vapaa viikonloppu, niin sen unet ei mee ihan harakoille. 


Olivia 6kk❤ Huomaa isin photobombaus! :)

 Olivia varaa jo paljon jaloilleen, pitkän spagettijalka kauden jälkeen. Se näyttää niin isolta kun se niin hienosti seisoo. 
 

Niin ne kasvaa ja kehittyy ❤ Nyyh
Oliviaa ei hirveesti liikkuminen kiinnosta, mahalleen edelleen kääntyy, mutta siihen se sit jääkin. Höpöttäminen ja kiljuminen on paaaljon kivempaa. Parikertaa on mun äidillä kääntynyt mahalta takas selälleen, jostain syystä kuitenkaan kotona ei huvita. Liekkö oppinut että kotona äiti tulee kääntämään jos parikertaa kiljasen tyytymättömänä. Mun täytyy tietoisesti olla kääntämättä sitä takaisin aina kun se vähän älähtää. Ei sitten opi liian hyvään palveluun.


Sellanen höpöhöpökiljukaula-täti meillä asustelee. Karkkikippo unohtu lattialle ja kun tultiin takasin oli tälläinen näky odottamassa :)
 Ei oo kauaa kun ne namit on siellä suussa!

Mahtavaa tammikuuta kaikille
xoxox
Memi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Search

Pages