torstai 31. tammikuuta 2013

Kirppistelyä

Me ollaan säästytty aika hyvin para-aikaa jylläävältä vatsatauti/flunssapöpöltä *koputtaa puuta*. Taikka vissiin se on jo siirtymässä muille maille. 
 Meillä on taas ollut menoa ja meininkiä. Mulla oli pienimuotoinen leikkaus maanantaina päiväkirurgisella ja sillä aikaa oli mun äiti täällä hoitamassa Oliviaa. Se oli ihanasti siivonnutkin kun mä en voi hetkeen kauheesti riuhtoa. Ti-ke välisenä yönä I meni 3.30 töihin, joten anoppi tuli tänne hoitamaan Oliviaa. O nukkui anopin kanssa olohuoneessa, ja yö olikin mennyt loistavasti vain yhellä syötöllä. Liekkö sitten vaikuttanut eri huone vai eri herääjä, sillä yleensä typy herää syömään 2-3 kertaa yössä. Seuraavana päivän mun olo alkoi olemaan jo parempin, joten In tultua töistä lähettiin anopin kanssa käymään kirpputoreilla, tarkoituksena löytää Olivialle talvihaalari. Toi nykyinen ostettiin enne On syntymää, se on kokoa 74 ja alkaa käymään lyhyeksi jaloista eli nilkat vilkkuu. Ja muutenkin ajattelin että lopputalveksi olis kiva sellanen haalari missä vois kenties vähän touhuta lumessakin. Käytiin rekolassa sijaitsevassa lastentarvike kirpputori Villa Lyhdyssä ja sen vieressä sijaitsevassa Rekolan tavaratalossa, jossa on myöskin kirpputori. Villa lyhty osottautui oikeen ihanaksi kirpputoriksi ja hyvin löyty tavaraa.

Nämä on Rekolan tavaratalon kirppikseltä.
Unipusssi 2e, 92kokoa oleva Lindexin lohikäärmepaita ja velourhousut 2e, Bogin uudet legginssit kokoa 68 1e ja ihana lastenuohe kyltti 2,50e

 Nämä on Villa Lyhdystä.
TinyLoven kirja 2e, Muumimekko 0.50cnt, punaraidalliset pussihousut 2e, punainen omenabody 0.50cnt, liilavalkonen yökkäri 1e, HelloKitty neule 2e, liila velourhuppari 2e, pinkki velourhuppari korvilla 2e, valkoiset ja pinkit sukkikset 0.50cnt yhteensä, punavalkoraidallinen jumsuit 4e, kukalliset ja pinkit sukkikset yhteensä 0.50cnt, vaaleanpunainen kesämekko 1e, pinkit velourhousut 1e, valkovaaleanpunainen body 1e, velourhame 1e.
Tämäkin Villa Lyhdystä.
ReimaTecin uudenveroinen talvihaalari kokoa 80, 9e!


Ostettiin Olivalle Tori.fi:n kautta kävelyopettelutuoli. Hinta oli päätähuimaava 5e! Sillä on ihana salaa käydä varastamassa pyykkejä narulta ja vähän mutustella niitä!

Olivian kummitädit kävi kylässä eilen. Toinen tädeistä kun lähtee viideksi kuukaudeksi Pariisiin opiskelemaan. Ikävä tulee ❤ Samainen tätsy toi Olivialle myöhästyneen joululahjan!



Paketista paljastui Lindexin uudesta Newbie mallistosta oleva body. Aivan ihana ja ihan Olivian näköinen!

Ihanaa viikonloppua!
xoxox
Memi

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Search

Pages