maanantai 26. marraskuuta 2012

Hiljaisuus

Noniin, vihdoin pääsen taas blogin pariin. Pahoittelut hiljaisuudesta!
Tämän parin viikon aikana on tapahtunut paljon. Mummoni/Olivian iso-mummo oli kylässä viikon verran, ollaan vietetty jälki-isänpäivää, vietetty laatuaikaa miehen kanssa kaksistaan, käyty metsäretkellä ja tehty projekteja.

 
Ihana mummoni oli katsomassa tosiaan Oliviaa viimeviikolla Pietarsaaresta asti. Vietettiin paljon aikaa äitilläni jossa mummo majoittui. Melkeinpä joka päivä oltiin siellä.



Käytiin koko perhe Chico'sissa syömässä, sillä veljeni on siellä työharjoittelussa. Siitä onkin aikaa kun viimeksi ollaan koko perhe oltu missään syömässä (muualla kun kotona) ja se olikin Olivian eka kerta ravintolassa! Harmillisesti I ei päässyt mukaan, kun sillä oli taas kakkavuoro joka loppui tylsän myöhään...

 Olivia ja VESIlasi

 Mun naminami paneroidut katkaravunpyrstöt alkuruuaksi

Minä päätin valita Chico's Burgerin ja bataattiranskalaiset NAM
 
 Toinen veljistäni päätti yrittää valloittaa Chico's Allstar-aterian johon
siis kuuluu kolme, kyllä KOLME, hampurilaista ja ranskalaiset!
Ei ihan päässyt tavoitteeseensa, eli tyhjään lautaseen!

Äitin ateria, BBQ Cheeseburger. Oli kuulemma myös hyvää!

Tässä tulee nälkä kun näitä kuvia katsoo!

Vietettiin tosiaan jälki-isänpäivää, kun oikea jäi viettämättä. Halusin ehdottomasti laittaa I:lle herkkuaamiaisen ja ostaa suunnittelemani lahjat. Oli aika onnellinen isukki

 Tarjolla oli munia, pekonia, kanaa, maksamakkaraa, briejuustoa, tuorejuustoa, kinkkuleikettä, juustoa, ranskankermaa, ketsuppia, sinappia, leipää, croisantteja, vohveleita, omenaviinereitä, kermavaahtoa, mansikkahilloa, suklaakeksejä, lihapullia, prinssinakkeja, viinirypäleitä ja juustokuutioita sekä kahvia ja kaakaota.


Lahjaksi I sai kuvassa näkyvän Iittalan HotCool lasin, jota se on toivonut pitkään. Mulla oli aikasemmin kaksi pienepää punareunaista HotCool lasia ja ne oli I:n lemppari lasit, mutta toinen meni rikki ja toiseen tuli särö, joten ne ei ollut enää käytettävissä. Lisäksi se sai SUPERDAD-bokserit!

Eilen vietiin Olivia mun äitille mummilaan hoitoon. Ajateltiin mennä I:n kanssa leffaan, mutta ei siellä mennyt mitään niin kiinnostavaa joten vietettiin koti-ilta kaksistaan. Katottiin leffa, syötiin nacholautaset ja vaan juteltiin. Tehtiin myös loppuun yks projekti, josta lisää myöhemmin. 

 Pahoittelut huonosta kuvasta, mutta tässä siis Nacholautanen
 
 Ja illan elkouvana Ted

Kun lähettiin hakemaan Oliviaa oli jo kauhea ikävä, mutta mietittiin myös, että me todella tarvittiin tämä yhteinen hetki, vaan kahdestaan. Välillä sitä saattaa unohtaa arjen tiimellyksessä kertoa toiselle niitä tunteita, mitkä voi sitten vaikuttaa koko suhteeseen

Tällästä meillä, mitäs teille kuuluu? 

xoxox
Memi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Search

Pages