tiistai 27. marraskuuta 2012

Olohuone unelma

Mehän asutaan 55m2 kaksiossa + oma piha. Tää on ihan kiva kämppä, mutta sijainti on huono. Keskellä ei mitään. Kaupungin vuokrakämppä keskellä omakotitaloaluetta. Yks bensa-asema 500m päässä. Hakupaperit Helsingin puolelle on kokoajan vetämässä, mutta kuten aina, aikamoinen jono siellä taitaa olla. 
Ja me haluttais myös isompi asunto, kolmio, että saatais tuolle tytölle oma huone. Parantuis sekä äidin että tyttären unenlaatu. Ollaan nimittäin molemmat aika kevyitä nukkujia, joten herätään toistemme kääntyilyihin sun muuhun ähinään.
Tähän kämppään en jaksa mitään suurempia muutoksia tehdä, kun tiedän että me muutetaan jossain vaiheessa pois. Mulla on kuitenkin valmis suunnitelma minkälainen olkkari meille tulee, kun päästään muuttamaan. Jotain kalusteita, kuten sohva, me kyllä hommataan jo tännekkin. Tässä kuvassa on sellaisia kalusteita mitä tiedän, että ei voida hommata ennen kun meillä on enemmän rahaa tai kun ollaan säästetty. Esimerkiksi toi nojatuoli ja rahi Ikeasta. Sekä toi tv-taso kokonaisuus. Sohva hommataan, käytettynä, veronpalautuksista. Se tosin tulee olemaan se pelkkä kolmen istuttava ilman tota divaaniosaa. Ehkä hommataan se rahi lisäksi. Kuvassa oleva matto meillä jo on. Eikä meillä oo varmaankaan ikinä varaa hommata näitä kaikkia heti samaan aikaan, joten ne ostetaan pikkuhiljaa. Vaikka yks kerrallaan. 

Ehdottomasti yks lemppari esinestä on toi Finnish Design Shopin Nud Extend-jatkojohto. Se on kalliimman puoleinen joatkojohdoksi (33€), mutta sen arvonen sillä jatkojohdot on tyypillisesti toosi rumia. Design Shopin sivuilla on paljon muitakin kivoja värejä, käykääpäs tsekkaamassa KLIK.

Tota tekstitaulua tuskin tuun ostamaan, koska me löydettiin äitin kanssa yheltä koulun roskalavalta vanhoja mustia liitutaulun palasia ja ajateltiin niihin väkertää ite jotkut tekstit. Saa ainakin just sen tekstin minkä haluaa!

Allposters.fi:n taulu on ihana. Se on taidevedos Vincent van Gogh:in taulusta Kukkiva mantelinoksa. Aivan upean värinen maalaus!

Toi kaksrivinen Expedithylly on super kätevä, siihen ajattelin noita valkoisia koreja alariviin. niissä voisi sitten säilyttää Olivian leluja.

Mulla on tämmöset suunnitelmat vielä keittiölle ja makkarille, laitan ne vielä esille jossainvaiheessa!
Ai mitenniin mulla oli liikaa aikaa raskaana?

xoxox
Memi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Search

Pages