tiistai 6. marraskuuta 2012

Joulun tunnelmointia!

Kohta se taas tulee, nimittäin joulu  
48 päivää!

Olen jouluihminen ja tänä vuonna joulu on erityisen ihmeellinen ja erityinen sillä se on Olivian ensimmäinen. Ei tyttö siitä mitään varmaan muista, enemmän se on meille erityinen. Tästä eteenpäin on joulussa taas lapsenriemua ja onnea. 

Olemme I:n kanssa päättäneet että joka toisen aaton vietämme hänen vanhenpiensa luona ja joka toisen minun perheeni luona. Viime jouluaaton olimme I:n vanhempien kanssa, joten tänä jouluna olemme meillä. Joulupäivänä menemme sitten I:n vanhemmille. Pidän perinteisestä joulusta. Punaisesta, valkoisesta, harmaasta, kullasta ja hopeasta. Niistä tulee lämmin olo. Toki olen törmännyt upeisiin kuviin vaaleanpunaisesta joulusisustuksesta tai ihan valkoisesta. Vaikka haaveilen joskus toteuttavani vaikkapa sen vaaleanpunaisen joulusisustuksen, luulen että päädyn siihen tuttuun ja turvalliseen, perinteiseen. Sillä sitä joulu on minulle, perinteitä.Meillä perinteet ovat varsin uusia sillä olemme vasta nyt, vanhempieni eron jälkeen, alkaneet viettämään joulua kunnolla. Isäni on Tunisialainen ja muslimi joten pienenä joulua juhlittiin hyvin pienessä määrin. Toki saimme aina lahjoja ja jouluruokaa, mutta tietty tunnelma puuttui. Aina olen olen joulua rakastanut ja nyt saankin toteuttaa sitä omassa kodissani sieluni kyllyydestä. Rakastan lahjojen ostamista ja tietenkin saantia! Koko vuoden kuuntelen ihmisten puheita sillä korvalla, että sieltä tulisi joku idea joululahjaan. On ihanaa ostaa jotain persoonallista ja sellaista mitä kyseinen henkilö todella tarvitsee/haluaa. Vain hätätapauksessa sorrun valmiiseen lahjapakkaukseen tai konvehtirasiaan. Joulu ruoka on ihanaa. Haaveilen siitä pitkin vuotta! Viime jouluna olin raskaana, joten jäin paitsi ainakin graavilohesta, joka on minun all time favorite ❤ Perunamuussi, kinkku, kalkkuna, sillisalaatti, laatikot mmmm ❤ Suklaa, joulutortut, piparit ja pähkinät. Porkkanakakkun ja mokkapalat ❤
Viimejouluna tein myös itse koristeitaOhjeet englanniksi löydät täältä
  
 Tässä vähän inspiraatiota:
Kuva täältä

Mikä ihana lahja idea! Vauvan jaloilla maalatut porot!
Kuva täältä

 Kaipaatko joulumusiikki ideoita? Tässä on ne ikivihreät!
Kuva täältä

Minusta ihan mahtava idea! Joka joulu kirjoittakaa yhteen kuusenpalloon hienoimmat tapahtumat edellisvuodelta. Säästä ja kerää joka vuodelta! Pysyy muistot tallessa!
Kuva täältä

Ihana erilainen idea lumihiutaleille!
Kuva täältä

Helposti tehtävä jouluinen tunnelmavalaisin. Tämän aion toteuttaa!
Kuva täältä

 Ihanaa yksinkertaista ja helposti toteutettavaa jouluista taidetta!
Kuva täältä

Hyvä idea ylimääräisille joulupalloille. Itse tekisin vaan runsaammin!
Kuva täältä

 Ihanan simppeli idea. Pakko kokeilla!
Kuva täältä

Niin ja ne joulutortut,

NAM!

xoxox
Memi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Search

Pages