lauantai 17. elokuuta 2013

PuNaista

It's been a while, I'm not who I was before
You look suprised, your words don't burn me anymore
Been meaning to tell you, but i guess it's clear to see
Don't be mad, it's just the brand new kind of me
Can't be bad, I found a brand new kind of free


 Miten vähän sitä ihminen tarvitseekaan tunteakseen olonsa hyväksi. Kauniiksi. Mulle riittää punaiset hiukset ja punaiset huulet. Hiukset värjäsin mammakaverin vinkeillä punaiseksi huhtikuussa, vähän ennen syntymäpäiviäni. Olin jo pitkään haaveillut täydellisen punaisista hiuksista, mutta joko lopputulokset olivat kokeilujen jälkeen liian oranssit tai liian liilat. Täydellinen tulos syntyi itseasiassa CyberShopin kevytväreillä, Firen ja Vermillon Redin yhdistelmällä. Ennen kevytvärin laittoa tein tietysti värinpoiston. Noissa kevytväreissä on se kiva, että niitä voi laittaa lisää vaikka jokaisella suihkukäynnillä. Miinuksena on se, että mulla kun on tummat hiukset niin kun juurikasvu alkaa näkyä, sitä ei saa peittoon pelkällä kevytvärillä. Niinpä nykyään laitan uuden kestovärin noin kuukauden välein. Tällähetkellä päässä on tämä *KLIK* . 


Muistan kun ensimmäistä kertaa päässä oli kirkkaan punaiset hiukset, menin jopa hieman paniikkiin; "APUA, onko nää liian punaiset?" Monta kertaa kysyin Ilkalta, että onko nää liian punaiset ja I sanoi uudestaan ja uudestaan että ne on täydelliset. Alitajunassa varmaan suurin paniikin aiheuttaja oli se että hei, nythän mut huomataan, että herätän huomiota. En ollut tottunut sellaseen, ennemmin pysyin piilossa turvallisessa massassa.
Mitä pitempään katsoin itseäni peilistä, sitä itsevarmemmaksi tulin. Joka kerralla tajusin enemmän, että näähän sopii mulle! Eikä muuten ollenkaan haitannut, että kun käytiin samana päivänä kaupassa, myyjä kassalla sanoi hiuksieni olevan upeat!


 Punaisista huulista olin myös haaveillut pitkään, mutten koskaan saanut kerättyä tarpeeksi rohkeutta värin käyttämiseen. Omistin ainakin kaksi punaista huulipunaa, mutta ne lojuivat meikkipussin pohjalla ties kuinka kauan. Punaisten hiusten myötä koin, että vihdoin punainen huulipuna näyttää hyvältä. Että se jotenkin kuuluu yhteen hiuksieni kanssa. Ensimmäuisestä hetkestä alkaen, itsevarmuus kohosi ainakin kymmenen pojoa, kun laitoin punaista huuliin. Tunnen olevani nainen, PUnainen. 


Nyt mulla on hyvä olo. Enne kun piti laittautua, ikinä peilistä ei katsonut samannäköinen ihminen kuin se joka oli päässäni. Nyt alkaa olla jo todella lähellä, pikkuhiljaa sieltä katsoo se nainen joka on ollut sisälläni kaiken aikaa. Ja olen siitä onnellinen. Niin vähän se vaati, hiusten ja huulien värin. 


Tällä tekstillä haluaisinkin sanoa, älkää epäröikö kokeilla jotain uutta. 
Voitte löytää sen oikean.
xoxox
Memi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Search

Pages