sunnuntai 4. elokuuta 2013

Viimeistelyä!

Olin lopen kyllästynyt meidän olkkarin järjestykseen ja oltiin päätetty, että siirretään tietokone pois makuuhuoneesta takaisin olohuoneeseen. Makkarissa sitä ei tullut käytettyä ollenkaan, kun ainoat hetket sen käyttämiseen oli Olivian päiväunet ja Olivia nukkuu yleensä ne makuuhuoneessa. Äitin luona oli yksi meidän työpöytä evakossa joka sopi tietokonepöydän tehtävään täydellisesti. Kuvailen sitä vähän tarkemmin kun saadaan se siistittyä ja järjesteltyä. 
Sain myös vihdoin tehtyä valokuvaseinän. Valokuvat on odottanut kehyksissään aika pitkään seinälle laittoa! Vain pari kuvaa piti päivittää. Seinästä tuli parempi mitä odotin! Teki koko huoneesta paljon kotoisamman. 

Meidän lattiat on vaan ihan kauheet! Ruskeat, lian väriset, muovimatot ruskeilla listoilla. Molemmat on tosi kuluneet ja matosta on lähtenyt (edellisen asukkaan toimesta) paloja irti, jotka on sitten liimattu todella epäammattimaisesti, takaisin... Huoh! Juttelin myös naapurin kanssa yhtenä päivänä ja se sanoi heillä olevan valkoiset muovimatot. Nämä meidän on ilmeisesti jotkut alkuperäiset, ihanalta seiskytluvulta ❤ Tällä hetkellä me odotetaan isännöitsijän paluuta lomalta, jotta saataisiin kysyttyä uusisko ne lattiat.
 
Parin kilsan päässä tästä meiltä on Vantaan kaupunki istuttanut kukkapellon, josta saa kerätä kukkia kotiin, omaksi iloksi. Siellä kasvaa ruiskaunokkeja ja auringonkukkia. Auringonkukat ei ole vielä kukkineet, mutta kävin keräämässä meille kimpun kaunokkeja! Aivan ihanan värisiä ❤

xoxox
Memi

4 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää, ja toi valokuvaseinä on huippu! Pitänee ostaa seuraavasta alesta kehyksiä jemmaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä tykkään kanssa kovasti siitä, se on ollut projektina jo pitemmän aikaa, mutta tosiaan toi kehysten hamstraaminen vie aikansa... Mä satuin bongaamaan sen Tiimarin 3(minkä kokoiset tahansa)kehykset 5€! Oli ihan huippu tarjous ja nyt harmittaa ettei tullut ostettua enempää!

   Poista
 2. Teillä on kyllä tosi ihana koti =)

  VastaaPoista

Search

Pages